Coaching & Therapie
op christelijke basis

Intuïtief, betrokken, spontaan en levend vanuit Gods genade, kracht en liefde, dat is wat mij typeert. Ik ben Arianne Lukasse, 39 jaar, getrouwd met Jos en moeder van 3 kinderen.

Mijn passie

Bemoedigen, inspireren en de ander echt verder helpen. Door het geven van coaching en therapie vanuit christelijke perspectief, het geeft zoveel meerwaarde om te weten dat we het niet alleen hoeven te doen. De openheid en diepgang in de gesprekken ervaar ik als bijzonder. Het maakt mij dankbaar als ik van dichtbij mag zien hoe de ander tot nieuwe inzichten komt en er persoonlijke groei ontstaat. 

Over mij

Ook ik heb tegenslagen en moeilijke periodes doorgemaakt in mijn leven. Tenslotte zette een burn-out mijn leven letterlijk stil. Juist in deze moeilijke periode heb ik veel over mezelf mogen leren. Ik deed inzichten op door de gesprekken die ik had en leerde om te gaan met mijn gevoeligheid voor overprikkeling. Ik heb deze periode als helend ervaren. Dat is wat ik jou ook gun, jezelf beter te leren kennen en te gaan leven met liefde voor God, je naaste en jezelf. Een betekenisvol en waardevol leven, vanuit Gods vertrouwen, is de meest ontspannen manier van leven die er mogelijk is. Ondanks moeilijke omstandigheden die op ons pad zullen komen. 

De levenslessen die ik in deze periode mocht leren, openden mijn ogen voor de mensen om me heen die worstelen met moeiten en tegenslagen. God bracht mensen op mijn pad die mij hun kwetsbaarheid toonden en waarbij ik een stukje mocht meelopen op hun levensweg. In 2022 ben ik daarom gestart met de christelijke coachopleiding van TotalBalance waarbij de coaching met therapie wordt gecombineerd. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond en met veel voldoening mag ik anderen helpen, van inzicht naar overzicht en uitzicht. Hiernaast heb ik trainingen over familiepatronen, leef je roeping en angsten overwinnen gevolgd.