Coaching & Therapie
op christelijke basis


VERLANG JIJ NAAR MEER RUST EN ONTSPANNING?

Jij bent waardevol en uniek! Maar misschien voel jij je op dit moment niet zo waardevol, voel je je onzeker en zou je graag wat steviger in je schoenen willen staan. Er kunnen in het leven situaties ontstaan waarin je vastloopt. Als je er zelf niet uitkomt, is het goed om hulp daarbij te vragen. 

Foto door Ramiro Pianarosa van Unsplash

HERKENBAAR?

- Je weet niet goed wie je bent en voelt je onzeker
- Je voelt je gestrest
- Je verleden blijft je achtervolgen
- Je hebt moeite met het maken van keuzes
- Je denkt vaak negatief over jezelf of anderen
- Je loopt vast met jezelf of in relatie met de ander, maar weet niet waar je moet beginnen met veranderen

Veel kan bewust of onbewust belemmeren. Denk hierbij aan een negatief zelfbeeld, perfectionisme, neiging tot pleasen, controle drang, het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden. Gedachten en gevoelens waarmee je worstelt, lichamelijke klachten, zingeving en sociale contacten: alles staat met elkaar in verbinding en kunnen je belemmeren in het hier en nu. 

BEN JIJ KLAAR VOOR VERANDERING 

Dan ga ik graag samen met je aan de slag. Om op zoek te gaan naar wie jij bent en wat jij nodig hebt:

- Jezelf leren kennen en waarderen 
- Oude patronen/overtuigingen doorbreken
- Omgaan met je behoeftes, emoties, gevoelens en gedachten
- In balans zijn en blijven
- Positief naar jezelf en anderen te kijken
- Grenzen stellen en bewaken op een gezonde manier
- Proactief en met blijdschap leven

Ik gun je een betekenisvol en ontspannen leven, waarbij je mag leven tot eer van je Schepper. Ik bied je de ruimte om jouw verhaal oordeelvrij te vertellen. En wandel door middel van coaching en therapie graag een stukje mee op jouw levensweg, om je te bemoedigen, te inspireren en inzicht te geven zodat er ruimte komt voor blijvende verandering en persoonlijke groei.

Je bent van harte welkom voor een intakegesprek!     

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Jezelf beter leren begrijpen en persoonlijk groeien.

-sterkere identiteit
-patronen doorbreken
-gezond zelfbeeld
-in balans zijn
-verleden verwerken
-burn-out preventie
-relatie met jezelf en anderen verbeteren 

BETROKKEN

Ik sta naast je in het coachproces en ben betrokken op jouw verhaal en biedt je integriteit. Alles kan en mag besproken worden.

Ik help je om tot de kern te komen, deel inzichten met je en biedt begeleiding op maat om verder te komen in jouw proces.


OPENHEID

Om coaching & therapie te laten slagen, is het nodig dat je openstaat voor verandering. Er is moed voor nodig om open, eerlijk en kwetsbaar te zijn. Je gedachten en gevoelens te gaan benoemen en onder ogen te zien.

Juist in je kwetsbaarheid zul je leren meer in verbinding te komen met jezelf en van daaruit ook met de ander om je heen.
 

 CHRISTELIJK

Hoewel we leven in een gebroken wereld waarin iedereen vroeg of laat te maken krijgt met tegenslag en lijden, hoeven we dit niet alleen te dragen. We mogen ons in alles richten op God, Christus wil onze Rots zijn.

Ik laat me inspireren door de Bijbel en sta hier heel open in, ook jouw vragen op dit gebied zijn bespreekbaar.

REVIEWS

De sessies die Arianne mij gaf waren zeer waardevol. Ik heb haar als informeel, aandachtig en wijs ervaren. Het huiswerk boek met de gemaakte tekeningen naar aanleiding van diverse fases in mijn leven waren zeer praktisch, confronterend en nodigen uit tot diepgaande gesprekken. De omgang met Arianne was prettig en zij stelde mij op mijn gemak. Het was heel verfrissend om een gebed en het geloof op te nemen in de therapie. Vrouw, 54 jaar

Na best een lange periode van alsmaar doorgaan, zonder pas op de plaats te maken kwam ik in gesprek met Arianne. Ik werd uitgedaagd om met eigen ogen te kijken naar de invloed van mijn doen en laten op mijn leven. Verhelderende gesprekken gevoerd met Arianne waarin zij kritisch reflecterende vragen stelde. Stapje voor stapje leer ik wat meer tijd te nemen voor mezelf, hier en daar verplicht rust in te bouwen om weer wat 'op adem' te komen. Fijn in een vertrouwde setting de gesprekken te kunnen voeren. Vrouw, 27 jaar